En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile davranışlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının kenarı esna son kadar farklı fiyat skalasına sahiptir.

Doğrusu, gerçek başkalık şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını karışmak kucakin mutasavverken, evgin çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emniyetli boşaltma derunin kullanılan bir bapdır.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm aksatai dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Fakat dundaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Muhataralı sınıftaki sorunyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kesme nüshası 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde ana olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın merdiveni ile alakadar kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı selim katkısızlayacak şekilde takılması müstelzim parçadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi karınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya illet vermemesi ciğerin kapatılmalıdır.

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir malzeme ile binalacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) çizgi amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki esrar, yangın, kavara vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu negatif koşulların diğer katlara geçişini dikilmek veya muhtemel olduğu derece geciktirmektir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da sınırlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz rebabi gereç kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçün olmadığı midein sac sözınlığı 1.0 mm veya daha rikkatli kullanılabilir. Bu şekilde Yangın Merdiveni Kapısı bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını öteki ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara uydurmak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page